Martin, Sandra & Pilatus !

03-09-2013 11:21

Afgelopen vrijdag kwamen Martin & Sandra op bezoek, jawel !, nadat we afgesproken hadden bij Zürich Bahnhof zijn we door de Bahnhofstrasse naar ons restaurant Zeugheus Keller gelopen alwaar we heerlijk buiten gegeten hebben op het terras. Vervolgens, omdat het weer zo mooi en zacht was, naar Zürichsee gelopen. Nadat we toch wel enigszins moe begonnen te worden zijn we met de fette Audi naar Dottikon gereden, effe nog wat gedronken en vervolgens zijn Martin en Sandra richting Lenzburg gegaan alwaar ze hun hotel hadden.

We moesten wel vroeg naar bed want Samstag wachtte Pilatus op ons !.

Zaterdagochtend kwamen Martin & Sandra ons rond de klok van 10:30 ophalen, vervolgens reden we op ons gemak naar Alpnachstad alwaar Pilatus op ons wachtte. Ik kan natuurlijk een heel mooi verhaal gaan ophangen maar dat is niet nodig, deze dag, de dag van Pilatus was er 1 om nooit te vergeten, was schitterend weer, was koud boven op die berg, heb het niet in m’n broek gedaan omdat ik last heb van hoogtevrees !, geweldig gezelschap, gedronken, gegeten, gelachen en nog veel meer, de foto’s zeggen voldoende.

Nadat we de rit met Pilatus overleefd hadden zijn we op ons gemakkie teruggekeerd naar het hotel van Martin & Sandra in Lenzburg, effe wat gewandeld in Lenzburg en tot slot heerlijk gegeten bij restaurant Baerli in het centrum van Lenzburg.

Jongens !, bedankt, was super gezellig.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode