Weekend 22 t/m 25 November 2013

26-11-2013 18:29

Het weekend van 22 t/m 25 November was weer een gezellie maar fris weekend !. Kwam afgelopen vrijdagavond laat aan, de trein in naar Mariahoeve en om 00:30 thuis of zoiets.
Mike was er ook, dus effe bijgekletst en daarna snel het mandje in want we waren beide wel moe.

Zaterdagochtend lekker lang uitgeslapen, omdat Mike nog lekker in z’n mandje lag ben ik stiekum naar de buren geslopen en daar heerlijk aan de koffie gezeten. Nadat Mike wakker geworden was hebben we nog effe een broodje gegeten en is Mike naar buiten gegaan om z’n voetbalwedstrijd te gaan bekijken, inderdaad bekijken, aangezien hij toch nog steeds een beetje last heeft van z’n enkel.
Effe daarna ben ik opgehaald door Shannen en zijn we samen naar Dekker Sport in Den Haag gereden want ze had nog wat nodig, handschoentje, scheendekkers en een paar sokken, na deze kleine boodschap zijn we samen naar de begraafplaats gegaan om even te kijken hoe het er allemaal bij stond, weer een hele goeie daad gedaan !.

Inmiddels liep het alweer tegen 5 uur aan en is Shannen naar het huis van Donny weer gegaan, ik heb gewacht op Mike en gezamenlijk zijn we naar de Hoogvliet gelopen en hebben we samen een happie gegeten bij het naast gelegen restaurant, was super gezellig vriend !.

In de avond de nog openstaande dingetjes in huis gedaan, wasjes gedraaid, hoeven de kinderen dat niet te doen, zo helpen we mekaar, ja toch !.

Zondagochtend weer goed en lekker lang uitgeslapen, vervolgens ben ik opgehaald door Marco en Donny want we gingen Shannen haar wedstrijd bekijken. Was leuk om haar weer is gezien spelen te hebben, was al zo lang geleden, eindelijk!. Eerste helft was niet zoveel bijzonders, de 2e helft was leuk om te zien en nog een aantal kleine kansjes voor Shannen om te scoren, helaas met 1-2 verloren, volgende keer weer beter.

In de avond met Mike gegeten, lekker schnitzel, gebakken aardappeltjes met een salade, Mike heeft gekookt en ik opgeruimd.

Die avond weer vroeg m’n nest ingedoken want de wekker ging de volgende dag om 04:00 uur, de trein richting Schiphol vertrok weer rond de klok van 05:00 uur, dus ik moest erop tijd uit zijn. Goeie en mooie vlucht gehad en zelfs weer keurig op tijd, dat doet de mens goed !.

Was een goed en gezellig weekend, op naar het volgende weekend, het weekend van de 8e December.

 

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode