Weekend 31 Mei - 3 Juni

04-06-2013 05:56

Weekend was wederom gezellig met de kinderen, de 3 kinderen dan wel te verstaan !, heb ze niet veel gezien maar…..als ik ze maar zie en daar gaat het tenslotte om !.

Was afgelopen vrijdag laat thuis, zaterdag een beetje in huis gerommeld, heb nog wel met Mikey het een en ander kunnen doen maar niet veel want hij ging met vrienden naar een voetbalwedstrijd kijken, daarna is ie nog effe thuis geweest, effe broodje eten, vervolgens ging ie weer aan de slag alszijnde spareribs-coureur tot een uur of 22:00 en daarna gign ie er een feest…..tot 05:00 uur, hahaha.

Tussen de bedrijven door de voor- en achtertuin weer effe op orde gebracht, nog effe gezellig de week doorgenomen met Martin en Sandra, had nog wat boodschapjes nodig dus Martin was zo vriendelijk om effe mee te gaan naar de Hoogvliet want ik was auto-loos en ook een beetje kinder-loos, hihihi.

Aangezien ik geen internet had, alles was dood in huis v.w.b. de communicatie naar buiten waren de buurtjes weer zo aardig om effe de KPN op te bellen voor me.

Zondagavond kwamen Shannen en Donny weer terug vanuit Lochem, op dat moment zat ik effe bij Martin en Sandra te kletsen en uiteindelijk zaten we daar allemaal gezellig aan het bier en de dames aan de Baleys of zoiets. Tegen 21:00 kwam Mike ook weer opdagen en dat was een mooi moment op weer terug te gaan naar no: 27, tenslotte moesten de mannen weer aan de slag de volgende dag, behalve Shannen en ik, hahaha, nog effe lekker uitslapen.

Op maandag met Shannen de hort op geweest, naar de drukkerij vanwege het inbinden van haar scriptie, ook weer gebeurd…, broeken gekocht bij The Stone op het KJ-plein, naar de Hoogvliet geweest voor de wekelijkse boodschapjes en daarna een broodje samen gegeten en voordat je het weet is het weer de hoogste tijd om te gaan vertrekken richting Zürich, helaas, maar de plicht riep weer !.

Maandagvond een goeie vlucht naar Zürich gehad, de trein op tijd gehad, massel dus en was tegen 23:00 uur thuis, nog effe wat gedronken, de kinderen een smsje gestuurd dat is weer thuis was en m’n nest ingedoken want om 03:00 uur ging de wekker weer, werk aan de winkel voor de Börse !!!.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode