Bruiloft Fred & Oksana

08-02-2013 11:10

Afgelopen weekend was een goed en heerlijk weekend, geen problemen op de weg met verkeer of de sneeuw, dit geldt ook voor de terugweg op Zondag omdat maar meteen te vermelden, dan ben ik daar ook weer vanaf !.

Vrijdag 8 Februari stond in het teken van de bruiloft van Fred en zijn Oksana, was een mooie dag, letterlijk en figuurlijk, veel gezelligheid, mooie momenten en prachtig weer. Nadat het huwelijk voltrokken was hadden we gezamenlijk een diner ergens op de een mooie lokatie in de Biesbosch, hier was tegelijkertijd ook de party die om 20:00 uur startte.

De gehele vrijdag was er 1 om te zoenen, dus het was absoluut de moeite waard om effe voor de bruiloft van Fred over te komen.

Vanaf donderdag-avond t/m zondag-ochtend verbleef ik in het Bed & Breakfast de Peperhoeve in Oud Alblas, een kleine 15 minuutjes vanaf Dordrecht, goed bereikbaar, goede service en heerlijk geslapen, de moeite waard om daar e’s lekker te gaan rondhangen, vlakbij Dordrecht, Kinderdijk en meer van dat soort zaken, toppie !.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode