Weekend.......eindelijk

13-10-2012 18:52

Afgelopen week moeten we maar snel vergeten, niet alleen het weer was de afgelopen dagen een drama, regen en nog e's regen, vandaag, Zaterdag, is het eindelijk weer e's droog en nog met een lekker zonnetje ook, maar ja, het is al midden Oktober, het mooie weer is nu echt afgelopen. Sneeuw is hier nog niet gevallen, tenminste niet op de hoogte waar ik woon, boven de 2000 m. is al een aantal maanden sneeuw gevallen, maar dat gaat komen, zeker weten, als ik me de sneeuw van vorig jaar herinner dan staat me weer wat te wachten...............

Veel gewerkt de afgelopen week, laat thuis, maar ja, hoort er eenmaal bij, naks aan te doen !.

Vandaag nog wat boodschapjes en de administratie gedaan, heb zelfs ook weer e's gedweild was ook weer broodnodig. Inmiddels heb ik ook al gegeten, schnitzel, aardappeltjes en een kleine salade.

Natuurlijk ook weer de kinderen gesproken via what'sup, hihihi, Mike gaat met z'n vriendinnetje Daisy pizza eten en dan gezellie samen op de bank een filmpie kijken, Shannen en Donny zullen het zichzelf ook wel makkelijk gaan maken, het is weekend jongens, geniet ervan.

Tuurlijk, ik mis die gasten maar gelukkig gaat het goed en hebben ze het gezellie met elkaar, dat is belangrijk voor mij.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode