Laufenburg - Deutschland

23-02-2013 14:00

Afgelopen zaterdag in Laufenburg (Duitsland) geweest, Laufenburg ligt net over de grens in Duitsland en is iets meer dan een half uurtje rijden.

Mijn collega had de tip gegeven om e’s naar Laufenburg te gaan om inkopen te gaan doen, maar dan eigenlijk NIET op een zaterdag !!!.

Aangezien ik toch weinig te doen had en toch ook wel boodschappen nodig had ben ik in de auto gestapt, bij aankomst in Laufenburg bleek dat de halve Zwitserse bevolking hier aankopen deed, het was dus onwijs druk, aangezien ik wat boodschapjes wilde doen bij de Aldi of de Lidl ben ik maar bij de Lidl binnen gestapt, jezus mina !, wat een drukte zeg, ongelofelijk, op zaterdag bij de Lidl boodschappen doen was dus een drama, echt een groot drama, om stress van te krijgen, hahaha.

Uiteindelijk bleek het zeker de moeite waard te zijn, veel en veel goedkoper dan in Zwitserland boodschappen doen maar dat wisten we natuurlijk wel, heel Zwitserland weet dat, hahaha, en ik nu ook, dus……naar Laufenburg op een doordeweekse dag, pffffffff.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode