Mike, Daisy, Gerard & Hilke in der Schweiz

07-05-2013 08:17

Afgelopen week was een super gezellige week, afgelopen dinsdag kwamen Mike en Daisy al aan op Zürich Flughafen en donderdag in de avond Gerard en Hilke opgehaald van het vliegveld, een drukke bedoeling maar een uitermate gezellige bedoeling.

Aangezien woensdag, de 1e Mai, alles gesloten was in Kanton Zurich besloten we maar naar Sankt Gallen te gaan, klein uurtje rijden maar dat viel allemaal een beetje tegen dat Sankt Gallen, jammer !, ondanks dat was het toch gezellie.
Donderdag, nadat Mike en Daisy goed uitgeslapen hadden..............zijn we naar Laufenburg (Deutschland) geweest, inkopen doen in Duitsland is toch aantrekkelijker dan inkopen doen in Zwitserland, maar dat wisten we natuurlijk al een tijdje !.
In de avond Gerard en Hilke opgehaald van het vliegveld, onderweg naar hun hotel in Dottikon spatte de hemel uit 1!, wat een regen !, nadat ik deze vrienden had afgezet en zij ingechecked hadden vervolgde wij onze weg weet naar Mellingen, effe kletsen, blablabla en vervolgens heb ik ze weer teruggebracht naar hun hotelletje in Dottikon.

Vrijdag met z'n allen naar Luzern, het weer viel een beetje tegen maar dat mocht de pret niet drukken, beetje kultuur snuiven, beetje foto's maken en natuurlijk naar de Kappelbrücke, dat is toch wel het hoogtepunt van deze dag, of toch niet ?, nee, dat klopt, het was weer super gezellig met z'n allen.
in Luzern hebben we flink wat kilometertjes gemaakt en dat was wel af te lezen aan een aantal mensen, voornamelijk de jonge garde had toch wel wat moeite maar hebben ondanks dat geen enkel negatief woordje laten horen, super jongens !!!.
Die avond in Bremgarten gegeten, lekker stukkie vlees met wat frietjes.

Op zaterdag met z'n allen weer de hort op geweest en ditmaal naar Zürich, ook hier weer aardig wat gewandeld maar ook weer aardig wat geshopped, Mike schoenen gekocht en Gerard schoenen gekocht, en wat voor schoenen, leuk man !.
Die avond gezellie met z'n vijfen aan de spaghetti en een glas bier gezeten en wel bij de Spaghetti Factory, smullen geblazen.

Zondag was alweer en helaas de laatste dag van mijn bezoek, jammer om iedereen weer zien te vertrekken maar ja, niks an te doen, gewoon wachten op de volgende keer !. Nog effe wat gegeten en gedronken en met z'n allen in de auto naar Zurich Flughafen, Mike en Daisy hadden niet zoveel tijd meer want hun vlucht was al om 17:30 uur met Swiss, Gerard en Hilke hadden een vlucht van 20:00 uur, dus daar hadden we nog wel even de tijd voor om nog wat te kletsen en te paffen.

Jongens, was super de afgelopen dag, ik heb genoten van jullie aanwezigheid, heerlijk was het.
Knuddels van mij
Alex

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode