Oud en Nieuwjaar in Voorburg

07-01-2013 16:42

Net op tijd bij de kinderen in Voorburg om oud en nieuw te gaan vieren, de 31e december was een goede dag, zeker een goede vliegdag want er was geen kip te bekennen op het vliegveld van Zürich.

Met Mike, Gerard en Hilke het nieuwe jaar ingegaan, mijn andere 2 kinderen (Shannen en Donny) waren bij Marco en Bianca om daar het nieuwe jaar te gaan vieren, het was koud en nat deze jaarwisseling, is wel e’s beter geweest !. Rond de klok van 02:30 kwam de buurman nog effe langs voor een biertje, de buurvrouw was nog niet helemaal genezen van de griep dus die is het bed ingedoken !.

Op 2 januari met Mike naar Lochem gegaan, tenslotte zaten daar ook Donny en Shannen voor de gehele eerste week van januari, bovendien hadden ze vakantie. Voordat Mike en ik bepakt naar Lochem reden hebben we nog een tv gekocht bij Klein in Leids, de oude tv in Lochem was het aan het begeven en eigenlijk werd het wel tijd voor een goede en andere tv, iedereen blij en ik ook, nu is het heerlijk om vanuit de lekkere 3-zits bank tv te kijken, heerlijk, weer een stukje extra comfort.
Met Mike ook nog schoenen, sokken en ondergoed gekocht, was weer nodig en ook deze maal iedereen weer gelukkig !.
Dinsdagavond zijn we heerlijk met z’n viertjes uiteten geweest bij Graaf Floris in Lochem, was wederom gezellie met z’n viertjes.

Donderdag zijn Mike en ik weer teruggekeerd naar Voorburg. Vrijdagavond naar de schoonouders van Mike geweest, effe kennismaken, bakkie doen en kletsen, was gezellie.
Zaterdag stonden oma en opa op het programma, daar effe een bakkie koffie gedronken en een broodje gegeten, vervolgens naar huis om te relaxen.

Zondag was weer de dag om terug te keren naar Zürich, gelukkig had ik een late vlucht dus hebben we nog even van de zondag kunnen genieten, ik ben wederom afgezet bij Mariahoeve door de buurman en Mike, super mannen !.

Goede terugvlucht gehad, was eigenlijk wel veel te laat thuis maar ik heb weer een leuke en fijne week gehad in Voorburg en dat is eigenlijk het einige wat telt en belangrijk is, ja toch ?!.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode