Pasen in Lochem

01-04-2013 11:28

Was een heerlijk lang weekend, lang Paas-weekend, moeten we nog maar e’s gaan doen de komende maanden !.

Woensdagavond in de auto gesprongen en donderdag in de nacht aangekomen, was geen kip op de weg te vinden………

Donderdag een beetje uitgeslapen na de lange reis, vervolgens zijn we naar de Jumbo gegaan om boodschappen te doen, de Blokker en de Hema bezocht en meer van die onvrijwillige dingen gedaan.

Het weer was niet bijzonder, sneeuw en dan weer een zonnetje en zo ging het alle dagen door, jammer maar geen reet aan te doen.

Donderdagavond kwamen Shannen en Donny langs en dus was het meteen nog gezelliger.

Vrijdag een beetje lopen aanklooien, in de tuin was er niet veel te doen omdat de grond nog veel te hard was en het gras was nauwelijks gegroeid.

Zaterdagochtend naar Gerard en Hilke in Putten geweest, was uitermate gezellig weer met die 2, in de middag nog effe naar Harderwijk geweest, effe uitwaaien lang het Ijsselmeer, met z’n allen erwtensoep gegeten in een tentje aan de boulevard, vervolgens weer lekker terug naar huis, de warmte opzoeken.

Zondagochtend met z’n allen aan het Paas-ontbijt gezeten, hadden die 2 goed geregeld.

Rond de klok van 14:00 uur zijn we weg gegaan, Mike moest opgehaald worden bij station Deventer.

Eindelijk…..nu waren we compleet, effe haartjes kammen, dasje recht ! en op naar restaurant Graaf Floris gelegen in het oude treinstation in Lochem, heerlijk gegeten en gedronken met z’n allen, was weer een feest om allemaal bij elkaar te zijn, lekker ouwehoeren etc.

Deze avond, mijn laatste avond, gezamenlijk een filmpie gekeken, wat lekkers erbij en dan komt het wel goed en dat was het ook. Aangezien maandag alweer de laatste dag zou zijn van onze Paas-vakantie was het toch wel raadzaam om een beetje redelijk op tijd naar bed tegaan.

Maandagmorgen bijtijds opgestaan, met z’n allen nog effe koffie gedronken, tenminste, bijna met z’n allen want Shannen lag nog lekker te stinken in bedje, vervolgens van Shannen en Donny afscheid genomen en Mike meegenomen, niet naar Zwitserland maar afgezet bij het station in Deventer, Mike wilde weer naar huis toe en tenslotte moest hij weer 2 uur in de trein zitten, een lange zit dus maar toch weer super van hem dat hij was komen aanwaaien, gezellie vriend !.

De terugreis naar Mellingen is goed verlopen, weinig drukte op de weg, had het drukker verwacht met deze laatste Paasdag, gelukkig maar !.

Grüezi Alex

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode