Shannen & Donny in der Schweiz

14-05-2013 19:08

Afgelopen week, donderdag t/m zondag, waren Shannen en Donny bij mij in Mellingen.

Ondanks de voorspellingen dat het slecht weer zou gaan worden hebben we redelijke tot mooie dagen gehad met uitzondering van een beetje regen op zaterdagmiddag in Zürich.

Op donderdag zijn we naar het plaatsje Chur geweest, aangezien deze dag Auffahrt was waren alle winkels dicht met uitzondering van een aantal cafe’s en restaurants, ondanks dat hebben we een prima dag gehad in Chur, beetje de toerist uitgehangen, cocktail op een terrasje gedronken en in de avond ergens langs de weg in een restaurantje gegeten.

Vrijdag zijn we naar Laufenburg geweest, de winkels waren weer open dus het was tijd om een beetje te gaan shoppen, eigenlijk hebben we niks kunnen vinden en besloten we maar om dit tegaan uitstellen tot aan ons bezoekje aan Zürich. Die middag een beetje door Mellingen gedwaald, koppie koffie met lekkere chocolade taart in het oude centrum genuttigd en tot slot ons diner gehad in restaurant

Zaterdag uiteindelijk na goed uitgeslapen te hebben naar Zürich toe, uiteraard toch weer effe gewandeld en wat bekeken, dat hoort er natuurlijk een beetje bij, lopen slenteren door het oude gedeelte van Zürich. Shannen en ik hebben uiteindelijk toch nog iets leuks kunnen kopen, Donny had het daar wat moeilijker mee, haha, hij kon nergens iets van zijn gading vinden, helaas pindakaas, dat wordt dus Leids in gaan.

In de avond hebben we heerlijk spareribs gegeten bij Mosquito in het plaatsje Bremgarten, was wederom een geslaagde avond, alle dagen waren geslaagd en het is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je kinderen langskomen voor een paar dagen in Zwitserland, super jongens !.

Na flink wat uitgeslapen te hebben, broodje gegeten te hebben zijn we op ons gemakkie naar Flüghafen Zürich gereden, alles verliep daar soepeltjes en het weer was ook nog redelijk.

Conclusie : Wederom een aantal geweldige dagen met de kinderen gehad.

Knuddels van mij

 

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode