Voorburg - 22/23 September 2012

24-09-2012 20:07

Toen ik afgelopen vrijdag aankwam in Voorburg, sleutels vergeten, dus wat doen je dan ?, juist, je loopt naar de buren en van het een kwam het ander, effe gezellige kletsen met een biertje erbij en na een uurtje stortte ik in, total loss heet dat, zeker als je daarvoor bijna 8 uur in de auto gezeten hebt, maar goed, was weer effe gezellige met die 2, Sandra & Martin, toppertjes hoor !.

Afgelopen weekend eindelijk weer in Voorburg bij de kinderen geweest, was weer super gezellig en het vriendinnetje (Daisy) van Mike ontmoet, een aardige, spontane en lieve meid.

Met de buurman zaterdag naar Forum Sport geweest, voetbal kijken van Mike op hoog nivo, eerst de man en dan de bal he Mikey!, hahaha. Was leuk om die goser te zien voetballen, eindelijk. Shannen en Donny kwamen in de eerste helft ook nog aanwaaien, kortom, was weer een gezellig dagje langs het sportveld.

Met de kinderen op zaterdag gegeten, pizza !, natuurlijk had ik liever een patatje met een kroketje gewild maar Shannen ging dat weekend al aan de patatjes, dat mis ik hier wel hoor, die lekkere vieze patat met een van Dobben erbij, af en toe die vettigheid, heerlijk !.

Zondag niet veel gedaan behalve alles weer bij elkaar gezocht omdat Mellingen weer 'riep', helaas.......wat ging het weekend weer razendsnel voorbij zeg !.

 

 

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode