Voorburg - Weekend 10/11 September

12-09-2011 19:13

Ook dit weekend was weer een gezellig weekend. Op zaterdagochtend wat noodzakelijke boodschapjes gedaan op het KJ-plein, nee, allereerst om 11:00 uur wezen stemmen voor Hilke !. Er was namelijk een tentoonstelling voor kunstenaars en kunstenaressen in Voorburg, jong en oud deed daar aan mee en het publiek mocht zijn stem uitbrengen en dat is gelukt !. Hilke heeft de publieksprijs gekregen voor haar schilderij, echt super van haar !. Ze wordt nu echt een beroemdheid in Voorburg. Het was niet echt een tentoonstelling volgens mij, heb er dan ook geen verstand van !.

In de avond nog wat wezen drinken, kletsen en het was weer gezellig zoals altijd.

Op zondag weer terug gegaan met de auto naar Dottikon, deze keer niet door Frankrijk maar door Duitsland, de reden van deze wijziging is duidelijk, althans voor mij :"Fransen kunnen niet autorijden, je mot tol betalen en nergens langs de weg kan je fatsoenlijk eten en je behoefte doen !".

De reis verliep moeizaam omdat het weer heel erg slecht was, aankomst in "OpdeDottikon" was pas om 22:45 uur maar ik heb dan wel heerlijk gegeten in een wegrestaurant en lekker mijn behoefte kunnen doen !.

Dus : "Mijd Frankrijk en ga lekker door Duitsland, daar kan je tenminste ook lekker doorrijden".

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode