Weekend - 14 December t/m 16 December

17-12-2012 19:41

Afgezien van mijn heenvlucht naar Amsterdam heb ik weer een heerlijk weekend gehad, bij thuiskomst stond er een heerlijke fles La Chouffe in de koelkast, gekregen van de buurman, is toch wel heel erg lekker wanneer er een super biertje in de koelkast staat als je thuis komt. Behalve dat waren Mike en Daisy ook thuis en dat was ook weer gezellie, zie ik die gasten ook weer.

Zaterdag bij opa en oma geweest, broodje gegeten en lekkere koffie gedronken, vervolgens met Mike naar de kapper geweest, tenminste hij dan, ik heb niks op m'n hoofd momenteel !, boodschapjes gedaan bij de Blokker, Hema, Gall & Gall en nog meer van dat soort toestanden.

Met Mike was het plan om naar Zens Wok in Voorburg te gaan, Martin en Sandra zijn ook mee gegaan, dus pret voor 4, was wederom gezellie met z'n viertjes. Na deze voorstelling naar Gerard en Hilke gegaan, lopend, jawel, is misschien 5 minuten lopen dus dat red ik wel !. Ook hier heb ik me weer uitstekend geamuseerd, is ook altijd gezellie. Om 00:30 ben ik opgestapt, werd weer tijd om naar huis te gaan terwijl ik eigenlijk helemaal geen zin had om weg te gaan, maar ja, volgende keer weer.

Zondag lekker uitgeslapen, Mike sliep die avond ook thuis, dus in de ochtend hebben we samen een broodje gegeten met een koppie thee, gezellie pik !.

In de middag kwamen Donny en Shannen langs, effe wederom lekker gekletst over alles en nog wat en met z'n drietjes hebben ze me afgezet bij station Mariahoeve want het was weer tijd om te gaan, Zurich riep weer !.

Goede vlucht gehad naar Zurich en deze keer klopte alles weer, het vliegtuig, de trein en nog e's de trein, dus ik was op een redelijk tijd weer thuis en dat is ook wel lekker na zo'n lange reis.................

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode