Weekend, 15 t/m 17 Februari

19-02-2013 11:36

Afgelopen weekend was wederom een gezellie weekend in Voorburg.

Vrijdagavond opgehaald door Shannen van Laan van NOI, mijn grote vriend Mike was me afkomen halen op Schiphol, we hadden elkaar bijna gemist maar omdat ik zo nodig plassuh moest en toch wel trek had in een peuk troffen we elkaar toch op het plein bij Schiphol, super dat die goser er was, echt cool man !.

Nadat ik opgehaald was door Shannen zijn we doorgereden naar Marco en Bianca, effe wat gekletst, gedronken, niet teveel natuurlijk !, en vervolgens met de turbo van Shannen naar huis toe.

Zaterdagochtend met Mike naar de kapper geweest, effe m’n lenzen opgehaald bij Kolbe want die lagen er al een paar maanden, nog wat boodschapjes gedaan bij de Etos, AH en nog meer van dat soort fijne winkels.

In de avond met Mike naar de pizzeria gegaan, Portobello zag er leuk uit maar daar gaan we nooit meer heen als het aan mij ligt, het eten was geweldig, de ober was van de andere ´kant´ en het was ontzettend rumoerig in die tent, de ruimte voor het restaurant is gewoon veel te klein, vandaar dus, ga dus niet naar Portobello als je lekker rustig eten wilt !.

Vervolgens naar de verjaardag van Hilke, was gezellie om ze allen weer is te zien, was alweer lang geleden, weer volop bijgekletst en gedronken ( was toch lopend ! ). Is altijd weer leuk en gezellie om bij die gasten langs en binnen tekomen.

Zondagochtend met Mike aan het ontbijt gezeten, heb hem eerst wel effe moeten wakker maken want hij lag natuurlijk in coma na zijn stap-avond met z’n vrienden in een kroeg ergens in Leidschendam.

De buurman en buurvrouw waren weer zo aardig om me af te zetten bij station Mariahoeve, scheelt toch weer effe 20 minuten lopen.

Terugreis naar Zürich weer goed verlopen, wel wat vertraging gehad omdat er een aantal sukkels waren die niet bij de juiste gate stonden !.

Gruss,

Alex

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode