Weekend 18 t/m 20 Januari

21-01-2013 11:14

Afgelopen weekend was weer een goed en gezellig weekend afgezien van de vertragingen die ik gehad heb met het vliegen en de trein, de irritaties bij vertragingen in Nederland zijn inmiddels bijna bij me verdwenen, heeft geen zin om je meer druk te gaan maken, het zal nooit gaan veranderen !.

Vrijdagavond waren alle kinderen aanwezig, Shannen en Donny hadden me opgehaald bij Laan van NOI, was koud en er stond veel wind. Heb Shannen voor haar eerste grote baan bij de huisarts op het Rembrandtplein een TomTom kado gedaan, wilde ze graag hebben en dit was een mooie gelegenheid om haar te verrassen, is natuurlijk altijd mogelijk dat ze de weg kwijt raakt  van de Violethof naar het Rembrandtplein !!!. Effe thuis bijgekletst en vervolgens zijn de kinderen hun eigen weg gegaan.

Op zaterdag wat boodschapjes met Shannen gedaan op het KJ plein, sokken en pennen voor Mike gekocht en voor onszelf een broodje haring bij de Hoogvliet gekocht.

In de middag nog effe met de buurman en buurvrouw kort gekletst en nog effe de week doorgenomen met Martin onder het genot van een sigaretje, lekker !.

Zaterdagavond met de nobeltjes en alle kinderen gegeten bij Zens Wok in Voorburg, was super gezellig en heerlijk gegeten, na afloop van deze schrans-partij meegereden met Marco en Bianca naar hun huis voor een koppie koffie en wederom kletsen, hahaha. Om 22:30 uur weggegaan, Shannen en Donny gingen naar de film met een paar vrienden dus die hebben me thuis effe afgezet.

Mike en Daisy bleven deze avond thuis en sliepen bij mij, in een ander bed dan !!!, dus dat was ook nog effe gezellie.

De volgende ochtend, zondag dus, was het alweer de hoogste tijd om te gaan vertrekken. Kaartje kopen bij de NS is zo gebeurd, niet dus !, kan je verdomme geen kaartje meer kopen als je naar Schiphol wilt, moet je een ovkaart aanschaffen t.w.v. 17,50 euro, echt van de ratten besnuffeld die gasten van de NS, op Schiphol kan dat dus nog wel gewoon, de service wordt steeds slechter bij de NS, houden geen rekening met buitenlanders, zoals ik dus !, hahaha.

Op Schiphol aangekomen waren de vluchten van de KLM naar Zürich gecancelled, de vluchten met SWISS naar Zürich gingen wel gewoon door ondanks het slechte weer, ik begrijp er geen reet van, beetje sneeuw en wind en de vluchten gaan gewoon niet meer door, dus heel veel massel gehad dat ik met SWISS vloog die avond.

Was deze zondagavond om 18:30 uur thuis, viel allemaal dus nog wel mee !.

Heb weer genoten van het weekend, op naar het volgend weekend : Vrijdag 1 Februari.

Knuffels van mij

 

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode