Weekend - 30 November t/m 2 December

03-12-2012 11:43

Het weekend was erg gezellig moet ik zeggen, was afgelopen vrijdag op tijd thuis, iets na 22:00 uur dus dat viel allemaal wel mee. Mike en Shannen waren er niet waren die waren respectievelijk bij Daisy en bij Donny.

De volgende dag, zaterdag, was Mike reeds om 12:00 uur bij me, hebben wat dingetjes in huis gedaan, altijd natuurlijk !, vervolgens hebben we wat boodschapjes bij de Hoogvliet gedaan en daarna zijn we naar het graf van Monique geweest, wat schoongemaakt, nieuwe bloemetjes neergezet en even onze gedachte de vrije loop laten gaten………

In de ochtend ook nog even naar de buurvrouw geweest want die was jarig, effe gekletst, heerlijk gebakkie gegeten en daarna weer naar huis toe.

Om 16:00 uur kwamen Shannen en Donny langs want we zouden met z’n allen naar Ron en Jet gaan, zo gezegd, zo gedaan, ook daar was het weer super gezellig, weer flink wat afgeouwehoerd !, en veel teveel gegeten, kon er gewoon niet vanaf blijven, kon natuurlijk ook geen NEE zeggen, 2 borden patat, 3 kroketten en ook nog wat sla gegeten want dat moest natuurlijk van Jet, haha.

Rond de klok van 21:00 uur heeft Ron ons naar huis gebracht, tenminste, Mike en mij dan want Shannen en Donny zouden gewoon thuis met de familie eten, was trouwens pleuris weer maar dat terzijde, hahaha.

In de avond gezellie met Mike samen op de bank gezeten, filmpie gekeken en dingetjes gedaan waar we zin in hadden, relaxen dus, heerlijk, biertje erbij, super toch !.

De volgende dag, Zondag, was het weer tijd om te gaan, aangezien het weer slecht was hebben Martin en Sandra mij naar Mariahoeve gebracht, Mike ging ook mee want die wilde naar Leids, koopzondag zoals dat zo mooi heet, Martin en Sandra gingen ook naar Leids, dus dat kwam allemaal mooi uit.

De vliegreis verliep alles behalve vlekkeloos, veel vertraging vanwege de sneeuw in Zürich, het had weer flink gesneeuwd in Zwitserland en dat was duidelijk aan alles te merken. Gelukkig was de trein weer op tijd, was later thuis dan normaal maar dat heeft de pret niet mogen drukken, hihi, weer een heerlijk weekend gehad !.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode