Weekend - 9 t/m 11 November

12-11-2012 21:28

Afgelopen weekend weer een druk weekend gehad maar een super gezellig weekend. Vrijdagavond opgehaald worden door Shannen en vervolgens doorgereden naar Marco en Bianca want Marco was weer 1 jaartje jonger geworden, wat gegeten en niet teveel gedronken want ik reed alleen terug met de Ford KA van Shannen, was super gezellig.

Zaterdag op de dag met Mike en Shannen op stap, Donny ging met Marco naar Lochem want Donny had via zijn werk een ander bankstel voor Lochem kunnen regelen, beter dan wat er nu in Lochem staat want daar kon je wel e's een hernia van gaan krijgen !. Mike naar de kapper, met Shannen en Mike naar Shoeby voor een nieuwe broek(en), winkel in, winkel uit, je kent dat wel als je met een dame gaat winkelen.....naar de Hema voor wat brood en vleeswaren, effe nog naar de opticien, vervolgens met de auto naar huis toe en Mike op de fiets naar huis toe, hahaha.

Donny en Marco hadden de 'oude' banken mee teruggenomen uit Lochem, deze staan nu in de voormalige slaapkamer van Mikey, Mikey heeft dus nu zijn eigen huiskamer, hahaha, super trots natuurlijk, en inderdaad, ziet er erg gezellig uit zo.

Tussen de regels door nog gezellie bij mijn lieve buren Sandra en Martin gezeten, gekletst, koppie thee en koffie gedronken, in de avond nog effe met San naar de Hoogvliet geweest, de heren Donny en Marco waren nog niet thuis van hun lange en vermoeiende rit dus in de tussentijd met de buurvrouw nog effe de Hoogvliet ingedoken !.

In de avond met z'n allen aan de friet en aan het broodje bal gezeten, die lekkere vette troep mis ik hier wel hoor !. Mike ging stappen in de avond, Shannen ging met Donny weer terug naar zijn ouders, kortom................drukke, maar gezellige dag !.

Zondag nog met Mike wat in het huishouden gedaan, aan het einde van de middag samen een broodje gegeten en vervolgens door superman Martin en tezamen met Mike weggebracht worden naar Mariahoeve, effe nog gepaft bij Mariahoeve, uitgezwaaid de mannen en de trein weer in op weg naar Schiphol, zucht !.

De terugvlucht was beter dan de heenvlucht, nauwelijks turbulentie, goede vlucht gehad dus en laat thuis, maar ach, dat maakt toch allemaal geen reet uit als je een super weekend hebt gehad !.

Bedankt jongens voor alles, dikke knuffels van mij.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode