Witte wonderwereld Zwitserland

25-10-2011 19:50

Er is geen twijfel over mogelijk: de mooiste wintervakanties beleef je in Zwitserland. Een ongerepte natuur en majestueuze bergen, gastvrije mensen en prikkelende avonturen bieden ontelbare vakantiemogelijkheden.

Wil je de hele dag skiën op zonnige pisten of gewoon lekker ontspannen op zonneterrassen – alles is mogelijk. Een gezinsvakantie, stedentrip, wellness- of actieve vakantie, ook in de koude tijd van het jaar.

Zonnige pisten

De extra brede pisten en legendarisch lange afdalingen liggen er stralend bij. Want in Zwitserland zijn ze bij voorkeur daar aangelegd, waar ook de zon graag vertoeft. Toch is sneeuwzekerheid een vanzelfsprekendheid, want nergens in Europa liggen de skigebieden en vakantieplaatsen zo hoog als hier. Daarvan profiteert niet alleen de skiër maar ook iedereen die op zoek is naar een sprookjesachtig winteravontuur in een haast ongerepte bergwereld.

Zonneterrassen

Als je benen moe worden en je maag knort, dan kun je op ze rekenen: 450 typische bergrestaurants en hutten nodigen je langs pisten, loipes en wandelpaden uit op hun terras. De keuze en de kwaliteit van het culinaire aanbod zijn verbazingwekkend. Geniet van de zon in een comfortabele ligstoel – omgeven door een bergpanorama en oog in oog met de vierduizenders, waarvan het kleine Zwitserland er wel 48 telt. Neem eens een kijkje.

Een stukje hemel op aarde

Toegegeven, de mooiste wellnessoase van Zwitserland is de natuur. Deze vormt het decor voor de verleidelijke wellnesshotels en thermale baden, waar de gasten zich niet alleen thuis voelen, maar zich ook nog eens in de zevende hemel wanen. Weg van alle drukte. Tijd om jezelf te verwennen: ontspannen en onthaasten op natuurlijke wijze. Bijvoorbeeld in dampend heilzaam water onder een blauwe winterhemel omgeven door besneeuwde bergtoppen.

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode