Zwitserland opent drive-in voor prostitueebezoekers

22-08-2013 13:30

In de Zwitserse stad Zurich is een drive-in voor prostitueebezoekers neergezet. De overheid wil op deze manier de prostitutie beter reguleren.

De drive-in bestaat uit in totaal negen zogeheten seksboxen. Deze houetn hokjes staan in een industriegebied waar normaal gesproken veel getippeld wordt. De bezoekers moeten er via een vooraf bepaalde route langs rijden om hun keuze voor een bepaalde dame te maken.

Als de klanten een dame hebben benaderd, kunnen ze onderhandelen over het tarief. Daarna kan de man met zijn auto de oprit van een seksbox op rijden. In de seksbox zit een alarmknop die de prostituee kan indrukken bij nood. Ook hangen er posters die waarschuwen voor de gevaren van aids, meldt The Telegraph.

De sekszone zal vanaf 26 augustus elke dag open zijn van de vroege avond tot vijf uur ’s morgens. Voetgangers en motoren zijn er niet toegestaan. In totaal zijn er drie van dit soort zones, en alleen daar is prostitutie voortaan toegestaan. Mannen die toch vrouwen op straat aanspreken, krijgen een boete.

 

Contact

Alex Beekman

alex.beekman@planet.nl

Doorzoek de website

© 2012 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode